Aanmelding

WELKOM BIJ BURGUMMOBYL
Je bent op deze pagina omdat je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk bij BurgumMobyl.

We zijn vanwege de grote belangstelling voor de BurgumMobyl dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. We hebben vrijwilligers die als telefonist actief zijn en chauffeurs. Vooral voor de laatste groep zoeken we uitbreiding. Op deze pagina geven we wat meer informatie over wat het betekent om vrijwilliger te zijn en hoe het gaat na de aanmelding.

Om vrijwilliger/chauffeur te zijn van BurgumMobyl is een geldig rijbewijs B nodig. Het is handig om in Burgum te wonen en een redelijke kennis van het dorp (straten) te hebben. Daarnaast vragen we minimaal 1 dagdeel per maand beschikbaar te zijn (liefst meer).

Na je aanmelding leg je een rijtest af bij een rijschoolhouder (Nico Lykelema) die ook bij ons actief is als vrijwilliger. Die rijtesten organiseren we periodiek. Als we weer ongeveer 5 aanmeldingen hebben plannen we een dag. De eerstvolgende rijtest is op zaterdag 29 juni 2019.

Na de rijtest melden we je aan voor de VOG procedure. Deze Verklaring Omtrent Gedrag vraag je uiteindelijk zelf aan en je krijgt ook zelf de uitslag. De verklaring lever je vervolgens aan bij het bestuur.

Als de rijtest en VOG procedure goed zijn doorlopen dan sluiten we met elkaar een vrijwilligersovereenkomst. Bij ons zijn de vrijwilligers het belangrijkste kapitaal van de Stichting maar het is geen vrijblijvendheid. Onze klanten moeten op ons kunnen rekenen. Maar ook op het gebied van de privacy zijn we verplicht een paar afspraken met elkaar te maken.

En daarna ga je genieten. Genieten van het leuke werk en de dankbare reacties van onze klanten.

MELD JE DAAROM AAN OP:  [email protected].

Als je een telefoonnummer meestuurt, nemen we zo spoedig mogelijk even contact op. Wil je overigens meer weten over onze Stichting, kijk gerust verder op deze website.